Ydelser

Fuld af gode ideer

Online & offline

Grafisk Produktion Odense er din professionelle og pålidelige partner inden for grafisk design og markedsføring. Vi tilbyder høj kvalitet og et stærkt serviceniveau til fornuftige priser. Vi kan hjælpe dig med alt fra tryksager til markedsføring på sociale medier, og vores erfarne team af eksperter er altid klar til at rådgive og vejlede dig gennem hele processen. Vi tager udgangspunkt i dine behov og ønsker som kunde og leverer skræddersyede løsninger, der passer perfekt til din virksomhed.

Offline

Tryksager, messeartikler og digitalprint

Grafisk Produktion Odense er din pålidelige partner, når det kommer til at opfylde dine grafiske behov. Vi tilbyder en bred vifte af trykte ydelser, der spænder fra visitkort, brochurer, plakater og bøger til store skilte og roll-up bannere. 

Vores høje kvalitet og konkurrencedygtige priser er kendetegnende for vores arbejde, og vores dedikerede team af grafikere og produktionsspecialister er klar til at støtte dig gennem hele processen. Vi kan assistere med alt fra design og layout til trykning og levering, og vores omfattende erfaring inden for området inkluderer også tidsskrifter og opsætning af magasiner. 

Udover at levere imponerende trykte materialer, har vi også ekspertise inden for figurskårede medier og andre avancerede teknikker, der kan gøre dine materialer endnu mere iøjnefaldende og unikke.

Besøg vores 2 webshops

Online

Annoncering, webdesign og meget mere

Hos Grafisk Produktion Odense tilbyder vi en bred vifte af weborienterede ydelser, der kan hjælpe din virksomhed med at skille sig ud online. Vi tilbyder også mindre webdesign og webproduktion, og kan derfor hjælpe med unikke og brugervenlige web-løsninger.

Vi kan også hjælpe med at oprette online bladre PDF’er, annoncebannere og opslag til sociale medier, samt udvikle animationer, der kan bringe din hjemmeside til live. Udover dette kan vi også hjælpe med at udvikle en stærk grafisk identitet og markedsføringsstrategi, der passer til din virksomhed.

Se eksempler på ydelser under ↓

Eksempler på ydelser

N

Webdesign

N

Webproduktion

N

Online bladre PDF

N

Annoncebannere

N

Annoncering på sociale medier

N

Opslag til sociale medier

N

Animationer

N

Grafisk identitet

N

Markedsføringsstrategier